La Solució Poderosa de Pointsharp per a la Gestió d'Identitat i Accés

Gestió d'identitats i accés
Gestió d'identitats i accés
Web creativo
FUNCIONALITATS IAM COMPLETES: SOLUCIONS INTEGRALS PER A UN ACCÉS SEGUR

Gestió d'identitat i accés

Amb la nostra associació amb Pointsharp, oferim una solució IAM completa, integrant seguretat, flexibilitat i usabilitat per satisfer les necessitats úniques dels clients. A través d'una integració profunda i flexible, com a socis, faciliten solucions de seguretat personalitzades. El suport integral de Pointsharp, des de la planificació fins al manteniment, assegura una integració sense problemes i un servei excepcional, inspirant confiança en les nostres notables capacitats IAM.

Marc Integral per a la Gestió d'Identitat i Accés

La solució IAM de Pointsharp proporciona un marc integral per abordar els desafiaments complexos de la gestió d'identitat i drets d'accés en entorns digitals complexos, optimitzant l'accés dels usuaris.

Seguretat de Múltiples Capes amb Autenticació de Múltiples Factors (MFA)

L'MFA és central, reforçant la seguretat amb contrasenyes, codis d'ús únic (OTP), biomètrica, targetes intel·ligents o notificacions push, superant els mètodes tradicionals amb un enfocament multicapa.

Seguretat Adaptable amb Autenticació Adaptativa

L'autenticació adaptativa s'ajusta dinàmicament al comportament de l'usuari, la informació del dispositiu i l'hora d'accés, identificant possibles amenaces i garantint una seguretat adaptable.

Gestió d'Accés Facilitada amb Inici de Sessió Únic (SSO)

La funció SSO permet autenticació sense costures a través d'aplicacions diverses, millorant la usabilitat i simplificant la gestió de l'accés.

Autoadministració per als Usuaris: Autonomia en l'Autenticació

Funcionalitats d'autoadministració permeten als usuaris gestionar les seves pròpies configuracions d'autenticació, alleujant la càrrega del suport informàtic i fomentant la autonomia.

Integració Perfecta en Sistemes Exponents

Les capacitats d'integració garanteixen una integració harmoniosa en diversos sistemes sense afectar la infraestructura existent.

Eines de Cumpliment: Seguiment i Informes

Eines de compliment i informes asseguren la conformitat amb estàndards normatius, traçant activitats d'autenticació i generant informes necessaris.

Pioners en Gestió d'Identitat i Accés: La Solució Completa de Pointsharp

La solució IAM de Pointsharp adopta un enfocament de seguretat estratificada, s'adapta a entorns diversos i prioriza funcionalitats centrades en l'usuari. Reforça les organitzacions contra amenaces de ciberseguretat, optimitzant les experiències dels usuaris a través de diferents plataformes, sense sacrificar la usabilitat.

Adreça de l'oficina:

Mas Luna, 43365 Alforja, Tarragona, Espanya

Número de telèfon:

+34 690 770 674

Correu electrònic:

Web Creativo email

Contacta amb nosaltres