Seguretat de la comunicació i de les dades: Pointsharp i Cryptshare lideren les solucions europees

Seguretat de dades i comunicacions
Seguretat de dades i comunicacions
Web creativo
SOLUCIONS DE SEGURETAT DE DADES PER A LES NECESSITATS DE COMUNICACIÓ

Seguretat de dades i comunicació

Protegim la vostra comunicació i dades amb les solucions personalitzades de Pointsharp, que inclouen seguretat d'Exchange On-Prem, transferències segures de fitxers, intercanvi automàtic de fitxers, i seguretat de Skype for Business i Cryptshare. Cada solució es dissenya amb precisió per satisfer necessitats específiques, reforçant plataformes crítiques amb defenses robustes contra amenaces. Sigui amb correus electrònics segurs, transferències protegides, gestió precisa de comparticions o seguretat de Skype for Business i Cryptshare, totes les opcions integren mesures de seguretat de darrera generació de manera impecable. El suport continu de Pointsharp durant implementació, integració i manteniment consolida la confiança dels clients en la nostra excel·lència en solucions de seguretat per diverses plataformes.

Pointsharp: Líders en solucions de seguretat per a la comunicació i intercanvi de dades, incloent Cryptshare

Pointsharp ofereix una gamma diversa de solucions de seguretat per abordar els reptes de comunicació i intercanvi de dades:

  1. Seguretat d'Exchange On-Prem: Reforça la comunicació per correu electrònic en servidors Exchange On-Premises amb xifrat, detecció de amenaces i controls d'accés.
  2. Transferències segures de fitxers: Garanteix transmissions protegides amb xifrat robust i protocols segurs per confidencialitat i integritat.
  3. Intercanvi automàtic de fitxers: Simplifica el compartir amb comparticions automatitzades i control d'accés estricta per a una seguretat de dades eficient.
  4. Seguretat de Skype for Business: Millora la plataforma amb xifrat, controls d'accés i detecció de amenaces per protegir la comunicació.

Cada solució de Pointsharp té com a objectiu enfortir la comunicació i l'intercanvi de dades, garantint seguretat, protecció de la informació i integritat organitzativa.

Adreça de l'oficina:

Mas Luna, 43365 Alforja, Tarragona, Espanya

Número de telèfon:

+34 690 770 674

Correu electrònic:

Web Creativo email

Contacta amb nosaltres