Google Ads: Publicitat Segmentada per a una Visibilitat Online Óptima

Google Ads
Google Ads
Web-Creativo
CAMPAÑES PERSONALITZADES PER A MÀXIMA PRESENCIA I IMPACTE

Google Ads

Google Ads, abans conegut com a Google AdWords, constitueix un programa de publicitat en línia. Les empreses l'utilitzen per difondre anuncis específics basats en paraules clau i factors demogràfics. Aquests anuncis emergeixen als resultats de cerca de Google i a les pàgines dels col·laboradors quan s'introdueixen termes de cerca pertinents.

Diversos formats d'anuncis a Google Ads

Google Ads possibilita una pluralitat de formats publicitaris com Pay-per-Click (PPC), Cost-per-Impression (CPM) i Cost-per-Acquisition (CPA). Les empreses abonen únicament quan algú fa clic (PPC) o quan el seu anunci assolix una quantitat establerta d'impressions (CPM), ja que aquesta és la modalitat de facturació acordada.

Aprofita la versatilitat de Google Ads

Google Ads es revela com una eina poderosa atès que capacita les empreses per arribar amb precisió a la seva audiència i seguir els resultats de les campanyes en temps real. Tanmateix, requereix coneixements en recerca de paraules clau, creació i optimització d'anuncis, així com la capacitat d'analitzar i millorar els resultats per forjar una campanya d'èxit.

Optimitza la teva visibilitat amb Google Ads

Brindem serveis per a la creació de campanyes a Google Ads amb la finalitat de ajudar els nostres clients a reforçar la seva presència en línia a través de campanyes publicitàries adaptades a la plataforma. Desenvolupem anuncis ajustats a la seva audiència i oferta. Investiguem paraules clau rellevants i optimitzem les campanyes per obtenir més clics i millors puntuacions de qualitat. Supervisem el rendiment i l'ajustem per assegurar-nos que obtingui els resultats desitjats. La nostra missió és proporcionar als nostres clients una visibilitat ampliada als resultats de cerca de Google per tal que puguin generar més trànsit i clients potencials.

Adreça de l'oficina:

Mas Luna, 43365 Alforja, Tarragona, Espanya

Número de telèfon:

+34 690 770 674

Correu electrònic:

Web Creativo email

Contacta amb nosaltres